منتدى البرمجة نت

منتديات البرمجة نت الموقع العربي الاول في البرمجة والبرامج والالعاب والتقنية والهاردوير والصيانة وانظمة التشغيل والجوالات.
 
الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
زورونا في موقع قروب ☻◊→♣️ßĻÂÇЌ¤█¤ßӨџŞ♣️←◊☻ حصريات الهكر في مجال nimbuzZ على الرابط http://black-bo0ys.blogspot.com/
مرحب بكم زوار و أعضاء منتدى البرمجة نت

شاطر | 
 

 عمل اتصال بسرفر النيمباز بفجول بيزك6

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة




المدير العام
تاريخ التسجيل : 01/01/1970

مُساهمةموضوع: عمل اتصال بسرفر النيمباز بفجول بيزك6    11/29/2011, 00:51

عمل اتصال بسرفر النيمباز بفجول بيزك6












بسم الله الرحمن الرحيم

دا اسهل طريقة تقدر تعمل بيها اتصال بسرفر النيم باز بفجول بيزك6
بس لزم الاول يكون عندك خلفية فى الفجول

الاول هتفتح الفجول بيظك عادى وتختار stander project

بعد كدا تحط 2 صندوق نص و 2 ليبل و2 كوماند بوتن و 1 ليست بوكس

وتخلى التكست بتاع ليبل 1 = id

وتحط ادمها التكست رقم 1 الى بيكون اسمو text1

تحتها تحت اليبل 2 وتخلى التكست بتاعها = password

وتحط ادمها التكست التانى الى بيكون ب اسم text2

والكوماند 1 تسميها login

واكوماند2 تسميها logof

وتحط اليست بوكس تحط

بعد كدا هتسدعى اداة ونسوك والى مش عارف هنقولو اازاى

تتدوس فى صندوق الادوات كليك يمين وتختار compents

هتفتحلك لستة تتدور فيها ع الكلمة دى

microsoft wibsock control 6.0

تعلم عليها وتتدوس اوك هتظهر عندك فى صندوق الادوات تكتين عليها استدعتها كدا خلاص

نيجى بقى ل الاكواد

هتحط فى كوماند 1
الكودا دا
winsock1.close
Winsock1.remotehost="openfire.nimbuzz.com"
Winsock1.remoteport=5222
Winsock1.connect

وتحط فى الكوماند 2
الكود دا
winsock1.close
list1.additem "connection ended"

وتاخد الكود الى جى دا كوبى وتحطو

Private Sub Winsock1_Connect()
Winsock1.SendData "<stream:stream xmlns='jabber:client'
to='nimbuzz.com' version='1.0'
xmlns:stream='http://etherx.jabber.org/streams' xml:lang='ar' >"
End Sub

Private Sub Winsock1_DataArrival(ByVal bytesTotal As Long)
On Error Resume Next
Dim ambil As String
Winsock1.GetData ambil
ambil = Replace(ambil, """", "'")
If InStr(ambil, "<stream:features><starttls xmlns='urn:ietfarams:xml:ns:xmpp-tls'/><compression

xmlns='http://jabber.org/features/compress'><method>zlib</method></compression><mechanisms
xmlns='urn:ietfarams:xml:ns:xmpp-sasl'><mechanism>PLAIN</mechanism><mechanism>DIGEST-MD5</mechanism></mechanisms><register

xmlns='http://jabber.org/features/iq-register'/></stream:features>")
Then
Winsock1.SendData "<iq type='set' xml:lang='en' id='NLgn'
to='nimbuzz.com'><query
xmlns='jabber:iq:auth'><user....>" & Text1.Text &
"</user....><password>" & Text2.Text &
"</password><resource>ddddddddddd</resource></query></iq>"
End If
DoEvents
If InStr(ambil, "<iq type='result' from='nimbuzz.com' xml:lang='en' id='NLgn'/>") Then
List1.AddItem "login at " & Text1.Text & "=Succsed"
End If
If InStr(ambil, "<iq type='error' from='nimbuzz.com' xml:lang='en'
id='NLgn'><query xmlns='jabber:iq:auth'><user....>" &
Text1.Text & "</user....><password>" & Text2.Text
&
"</password><resource>ddddddddddd</resource></query><error
code='401' type='auth'><not-authorized xmlns='urn:ietfarams:xml:ns:xmpp-stanzas'/></error></iq>") Then
List1.AddItem "login at " & Text1.Text & " =Faild"
End If
End Sub

وحفظ مشروعك وشغلو









وافتحو جربو حط اى ميل مرة بباص صح ومرة بباص غلط
هيقولك فى الصح صح والغلط غلط

انتهى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
عمل اتصال بسرفر النيمباز بفجول بيزك6
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى البرمجة نت :: الكل :: برامج Nimbuzz-
انتقل الى: